Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.550,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sjon de Manager en Alfonso boeken?

Sjon de Manager en Alfonso boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjon de Manager en Alfonso

Wilt u Sjon de Manager en Alfonso direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjon de Manager en Alfonso

Sjon de Manager & Alfonso: Deze inmiddels legendarische characters zijn zeker zo kleurrijk als hun outfit en multi-functioneel inzetbaar vanwege hun immer flexibele inborst!

Alfonso's onnavolgbaar improvisatievermogen maakt deze ras-entertainer uitermate geschikt om, zonder input vooraf, informatie uit een gezelschap te ontfutselen die verrassend “to-the-point” zal blijken, en bijdraagt aan een humorvol en vooral relativerend intermezzo. Zijn krachtige vocalen brengen het publiek zowel in staat van ontroering als uitbundige vreugde.

Autoriteit Sjon de Manager weet op zijn beurt op uitzonderlijke wijze de gezongen liedteksten toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden. En ook hij vergrijpt zich maar al te graag aan het meest aanstekelijke meezing-repertoire.

Kortom: een uniek hilarisch duo dat op iedere doelgroep een onuitwisbare indruk achter zal laten!
 
Een greep uit het repertoire:
- Echte vrienden (Smit/Joling)
- Laat me (mix Shaffy/Gipsy Kings)
- Zij gelooft in mij (Hazes)
- Hallo hallo (C.van Gorp/De Sjonnies)
- Je denkt maar dat je alles mag van mij (Frans Duijts)
- Laat de zon in je hart (Rene Schuurmans)
- Songfestivalmedley
- Ik hou van jou (Maribel)
- De Glimlach van een kind (Alberti)
- La mama (Aznavour/Brokken)
- Amsterdamse medley
- Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht (John de Bever)

Sjon de Manager en Alfonso boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjon de Manager en Alfonso zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjon de Manager en Alfonso wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjon de Manager en Alfonso. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjon de Manager en Alfonso te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.