Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sjef de Kok boeken?

Sjef de Kok boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjef de Kok

Wilt u Sjef de Kok direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjef de Kok

Daar staat ie dan voor uw neus op uw feest, receptie of evenement: Sjef de smoezelige kok. Of de vieze kok.Want er moet ook gegeten worden. Hij staat bij het buffet of loopt rond met een schaal met hapjes. Een echte viespeuk, doet aan hergebruik. Restjes mag hij graag gebruiken. Hij legt veel van zichzelf in het eten. Zijn specialiteit: non-food. Hij is beperkt houdbaar: een eendags-kok. Langer dan één dag willen ze hem nooit hebben. Maar van die ene dag probeert hij dan altijd wel iets bijzonders te maken. Zelf zegt hij: "Koken is het mooiste vak dat er is. Maar niet voor mij".

Maar Sjef probeert er altijd wel iets van te maken. Zijn neusharen pas nog bijgeknipt en zijn haren gewassen, of geprobeerd te wassen. Komt altijd informeren of het gesmaakt heeft. Dat noemt hij nazorg. Hij probeert u op zijn manier ook gerust te stellen: "Heeft u een sterke maag? Hier zult u nog lang plezier van hebben".  Hij is geen kok uit het boekje. Een kookboek heeft hij nog nooit gezien.

Hij komt ook graag een praatje met u maken. Vertelt dan over het vak. Dat hij solliciteerde op de baan "vieze kok gezocht" en dat hij gekozen werd. Dat is 'm toch maar mooi gelukt! Dat hij waarschijnlijk nooit een ster zal krijgen, behalve dan in zijn voorruit. Op de vraag of het vers is, antwoordt hij: "Toen ik het kocht wel". Sjiek diner, buffet, barbeque, à la carte, snacks, voor een kleine groep of voor honderden mensen: Sjef heeft het allemaal meegemaakt. Maar nooit langer dan één dag per evenement. Daar heeft hij mee leren leven.

Sjef is de kwaadste kok niet. Wel de slechtste. Maar je kunt wel met hem lachen. Sommigen noemen hem "rare kok" of "grappige kok". Hij is graag onder de mensen en zo min mogelijk in de keuken. Sjef is er eigenlijk ook wel een beetje trots op: de enige kok in Nederland die nog nooit is terugevraagd. En dat kunnen maar weinigen zeggen. Sjef alleen.

Sjef de Kok boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjef de Kok zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjef de Kok wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjef de Kok. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjef de Kok te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.