Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sjansjee boeken?

Sjansjee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjansjee

Wilt u Sjansjee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjansjee

Sjansjee bestaat uit  twee zussen uit Etten-Leur en Breda. Tijdens de Kovvernacht in Raamsdonksveer werd aan de meiden gevraagd of zij samen met hun collega/zangeres Petra Schipperen en 2 muzikanten een gelegenheidsformatie wilden vormen. De bedoeling was een avondje lekker "fout" smartlappen zingen! Het werd een groot succes en het smaakte naar meer!

Uiteindelijk ontstond de succesvolle band Alle 13 jaanke. Een hele leuke tijd, maar de dames kozen uiteindelijk toch om hun eigen weg te gaan.

In 2005 starten de meiden samen met Zizi Fernando de feestact Sjappoo Sjappoo.
Hier werden de eerste stappen gemaakt in het zelf schrijven van liedjes en het uitwerken van de act die nu bekend staat als Sjansjee. Het nummer : "de Majoretteles" werd voor het eerst vertolkt op het podium door Sjappoo Sjappoo.

Met hoogtepunten als het optreden in de carnavalsuitzending van Brabant Party, eigen singles en de bekroning van 2010; Smartlappen Koninginnen van Etten-Leur!

Het is voor de dames een droom die uitkomt om voor u te mogen zingen en te zorgen voor een onvergetelijk feest!

Ons motto: Geniet! Dat doen we zeker als de zingende zusjes SjanSjee !!

Sjansjee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjansjee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjansjee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjansjee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjansjee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.