Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sjansjee boeken?

Sjansjee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjansjee

Wilt u Sjansjee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjansjee

Twee knettergekke zussen bekend van het hilarische feestnummer "Ik wil je pijpen" (Van je broek wat korter maken) Waar Sjansee ook komt, met hun Hollandse gezellige feestmuziek weten ze iedereen in de polonaise te krijgen.
Met eigen nummers zoals "Ik wil je pijpen", "De kanarie van Arie", "Kokosnotendans" en vele andere bekende Hollandse feestknallers, weten als ze geen ander hoe je een feestje kunt bouwen.

In 2019 scoorde Sjansjee een gigantische feesthit met "Ik wil je pijpen". Hiermee waren ze te zien en te horen bij Hart van Nederland (SBS6), RTL Boulevard (RTL4), Jinek (NPO), NPO3, Radio 538, Qmusic en Radio Veronica. Hou je van meezingers en ben je op zoek naar een knettergekke feestact? Zoek niet verder en boek Sjansjee!

Sjansjee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjansjee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjansjee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjansjee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjansjee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.