Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sjannies boeken?

Sjannies boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjannies

Wilt u Sjannies direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sjannies

Sjannies maken met hun schaamteloos ordinaire mix van Urban, R&B, Dancehall en Trap van elk feest en festival een heuse schuurtent. O.a. Paaspop, We Are Electric en Wish Outdoor kunnen bevestigen dat deze alles behalve ideale schoonzonen geen dame op de dansvloer ongemoeid laten. Sjannies een tikkie ongepast, maar zeker wel lekker!

Sjannies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjannies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjannies wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjannies. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjannies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.