Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sittah boeken?

Sittah boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sittah

Wilt u Sittah direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sittah

Eerste vrouwelijk wereldkampioen Illusionisme
Na een enerverende week vol competities kon de Nederlandse illusioniste Sittah samen met haar team vrijdagavond 4 augustus een gat in de lucht springen. In een overvol congrescentrum Massan te Stockholm werd zij uitgeroepen tot Wereldkampioen Stage Illusions. Zij kan zich vanaf dit moment drie jaar lang Wereldkampioen noemen. Een zeer unieke gebeurtenis op twee fronten: nooit eerder in de geschiedenis is een Nederlander uitgeroepen tot Wereldkampioen in het illusionisme en nooit eerder won een vrouw deze prestigieuze en zeer gerenommeerde prijs. Na een loodware voorselectie gingen Sittah en 150 collega-genomineerden op 2 augustus de strijd aan voor de felbegeerde wereldtitel.

Zware mondiale concurrentie
Een dolgelukkige en trotse Sittah over de deelnemers: " Er zaten heel wat acts bij die al vele jaren meedraaien met topshows. Overal kwamen ze vandaan: Verenigde Staten, Spanje, Portugal, Frankrijk, Rusland, China, Argentinië ..... Toen ik de deelnemers allemaal bezig had gezien was ik eerlijk gezegd behoorlijk onder de indruk. "

Lof of alle fronten
Sittah trad op 2 augustus op voor een internationale 8-koppige jury die elke act individueel beoordeel de door middel van een puntentelling. Daarbij kwam ook nog eens een publiek van circa 1000 internationale magic specialisten . Sittah ontving na haar optreden een staande ovatie. Na afloop kreeg zij te horen dat de jury enorm onder de indruk was van haar optreden. De krachtige illusies, het boeiende verhaal, de perfecte styling en ijzersterke combinaties in de choreografie hebben de jury en het publiek versteld doen staan. Sittah heeft in Stockholm naast haar wereldkampioentitel nog twee special award prijzen uitgereikt gekregen:
'special guest ' - optredens in Monaco en Parijs. Vanaf 9 september zal Sittah diverse malen te zien zijn in de dinnershow Novomundo in studio 21 te Hilversum.

Sittah boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sittah zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sittah wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sittah. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sittah te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.