Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sister Sledge boeken?

Sister Sledge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sister Sledge

Wilt u Sister Sledge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sister Sledge

De Sledge-zusjes Debra, Joan, Kim en Kathy beginnen tezamen als kind in een kerkkoor, aangemoedigd door hun moeder Flo. Ze beginnen muziek op te nemen in 1971 als achtergrondkoortje voor kleine projecten tot ongeveer 1977. Dan worden ze ontdekt door de producers Bernard Edwards en Nile Rodgers. Zij maakten voor de dames de classic ‘We Are Family’. Deze song werd gebruikt door de Pittsburgh Pirates (honkbal) en werd mede daardoor een grote hit.

Andere sound

De producenten waren verantwoordelijk voor vele hits als ‘He’s The Greatest Dancer’ en ‘Lost In Music’. Sister Sledge wil, ondanks hun sterstatus, echter af van deze herkenbare sound en zodoende maken ze in 1981 een album met producent Narada Michael Walden. Dit album levert slechts het hitje ‘All American Girls’ op. De 4 zusjes besluiten nu zelf te gaan produceren maar tot 1985 blijft het in de hitlijsten stil .
Voortleven

Zelfs als ze Nile Rodgers weer terug vragen voor het album ‘When the Boys meet the Girls’ komt daar een kleine (en laatste) hit vandaan; ‘Frankie’.En tot op de dag van vandaag ploeteren ze nog wat voort. Kathy Sledge ambieert een solo carrière en gaat in 1998 op tournee met Tramps. Zij staat tegenwoordig voor een kleinigheidje op een willekeurige bruiloft. Dat hun muziek nog steeds leeft blijkt ook uit de vele platen van nu die samples bevatten van Sister Sledge.In 1997 namen de gezusters een risico met: "African Eyes" mischien wel het mooiste dat ze ooit maakten!

Sister Sledge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sister Sledge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sister Sledge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sister Sledge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sister Sledge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.