Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sipke de Boer boeken?

Sipke de Boer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sipke de Boer

Wilt u Sipke de Boer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sipke de Boer

Sipke de Boer is al jaren aktief in de Nederlandse muziekscene. De eerste band waarin hij furore maakte was de Beugelband. Met deze band speelde hij in het eerste decennium van deze eeuw op vele dorpsfeesten en feesttenten. Daarna stapte hij over naar de Suskes (zie op deze site bij de bands), waamee hij nog steeds vaak optreedt.

Naast de Suskes is Sipke vooral aktief als solozanger/entertainer. Met een gitaar en vaak met bassdrum brengt Sipke sfeer en gezelligheid op elk feest. Als geen ander voelt Sipke de stemming aan en met zijn brede repertoire weet hij elke zaal voor zich te winnen. Daarom is Sipke als soloartiest de juiste keuze voor een bruiloft, personeelsfeestje, kroeg of tent.

Daarnaast is Sipke ook zeer creatief. Hij schrijft liedjes voor zichzelf en voor anderen zoals JelleB, René Becker en de Zware Jongens.

Sipke de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sipke de Boer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sipke de Boer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sipke de Boer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sipke de Boer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.