Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs excl.Reiskosten
Volledige prijslijst

Sinterklaas Intocht Team boeken?

Sinterklaas Intocht Team boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sinterklaas Intocht Team

Wilt u Sinterklaas Intocht Team direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sinterklaas Intocht Team

De intocht van Sinterklaas, al eeuwenlang een happening voor jong en oud.

Sinterklaas met zes Zwarte Pieten, waarvan: twee steltlopende pieten, één ballonnenmoduleer piet, twee strooigoed uitdeel pieten en één hulp piet verzorgen de totale intocht.

Uitbreidbaar met extra Pieten bv onze DJ Piet, als "voorprogramma"

Sinterklaas Intocht Team boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sinterklaas Intocht Team zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sinterklaas Intocht Team wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sinterklaas Intocht Team. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sinterklaas Intocht Team te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.