Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 899,- excl. BTW
  • Opmerking: vanaf prijs excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Sinterklaas Fotoshow boeken?

Sinterklaas Fotoshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sinterklaas Fotoshow

Wilt u Sinterklaas Fotoshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sinterklaas Fotoshow

Op de foto met Sinterklaas en misschien ook wel met Zwarte Piet(en).
Welk kind wilt dit niet!

Er wordt een mooi decor neergezet. Helemaal aangekleed in Sinterklaas Stijl. Natuurlijk neemt Sinterklaas ook zijn troon mee.

Twee Zwarte Pieten zullen de kinderen op schoot helpen bij de Sint en maken ook de foto’s.

De Sinterklaas fotoshow is Inclusief 175 direct klaar foto's, troon, decor, Sinterklaas en 2 Pieten.

Sinterklaas Fotoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sinterklaas Fotoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sinterklaas Fotoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sinterklaas Fotoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sinterklaas Fotoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.