Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken?

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sinterklaas en Zwarte Pieten

Wilt u Sinterklaas en Zwarte Pieten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sinterklaas en Zwarte Pieten

Sinterklaas komt met twee, vier, zes of acht van zijn Zwarte Pieten 1 uur bij u op bezoek. Ze nemen zelf hun strooigoed mee.

Kinderen mogen op schoot bij de Sint en kunnen hun zangkunsten laten horen. Zwarte Piet zal allerlei domme dingen doen en ieder kind zal een hand vol snoepgoed krijgen.

Wanneer de Sint bij u aankomt is er altijd nog voldoende tijd om het programma met hem door te nemen.

Tips van de Sint:

- Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Dan kan de Sint deze gegevens in zijn boek schrijven en aan de hand daarvan kinderen bij zich roepen.

- Als u speciale wensen heeft ten aanzien van het optreden van Sinterklaas horen wij dit graag van te voren.

- Wilt u een mooie zetel voor Sinterklaas? Boek dan als aanvulling één van onze Sinterklaas tronen!

- Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 1 uur, informeer hiernaar.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sinterklaas en Zwarte Pieten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sinterklaas en Zwarte Pieten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sinterklaas en Zwarte Pieten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sinterklaas en Zwarte Pieten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.