Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sinatra meets Buble boeken?

Sinatra meets Buble boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sinatra meets Buble

Wilt u Sinatra meets Buble direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sinatra meets Buble

Peter Douglas en Johnny Rosenberg, de gerijpte stem van Nederlands bekendste Crooner die al ruim drie decennia de Sinatra songs op een niet te evenaren manier vertolkt en het 20 jaar jongere multi getalenteerde “Gipsy Wunderkid” met zijn ongelooflijk gelijkende Michael Buble  stem, bleek een sensationele combinatie!

Daarom hebben beiden artiesten de krachten gebundeld. Peter & Johnny betraden en betreden solo en samen nationale en internationale podia en brengen een groot publiek in vervoering.  

Met de “Swing is The Thing Show”  uw evenement meer dan geslaagd.

Sinatra meets Buble boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sinatra meets Buble zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sinatra meets Buble wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sinatra meets Buble. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sinatra meets Buble te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.