Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Simone Nijssen boeken?

Simone Nijssen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Simone Nijssen

Wilt u Simone Nijssen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Simone Nijssen

Simone Nijssen (Popstars) is een talent in de dop. Met haar 15 jaar heeft ze al veel ervaring op het podium. Ze treedt regelmatig op bij feestjes, bruiloften en braderieën.

Vorig jaar deed Simone Nijssen ook al mee aan Popstars, maar vlak voor de liveshows moest zij helaas naar huis. Dit jaar is het Simone wel gelukt, ze is ontzettend trots dat ze nu in de liveshows staat.
Haar droom is om verder te komen in de muziek, met nummers die dicht bij haar liggen.

Simone Nijssen  is een sportief meisje, ze voetbalt al tien jaar. Daarnaast heeft ze ook op dansles gezeten. Het is maar goed dat ze zo sportief is, want Simone is ook dol op chocola.

Simone Nijssen bewondert artiesten als Ilse de Lange, Waylon en Kelly Clarkson. Ze beschouwt niemand in het bijzonder als haar concurrent bij Popstars. Alle kandidaten vindt ze even goed.

Simone Nijssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Simone Nijssen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Simone Nijssen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Simone Nijssen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Simone Nijssen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.