Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit:Terug naar jou
Volledige prijslijst

Silvia Swart boeken?

Silvia Swart boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Silvia Swart

Wilt u Silvia Swart direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Silvia Swart

Nadat zangeres Silvia Swart in diverse bands heeft gezongen is zij in 2003 haar solo-carrière gestart.

Inmiddels bracht zij 4 cd albums uit. "Duizend vragen", "Ik vond bij jou het geluk", en "IK". Haar nieuwste album "Droom van werkelijkheid" verscheen in december 2008.

Nadat Silvia Swart een platencontract tekende bij Klaas Prent van de CD-Hal in Ruinen kwam het echte succes! Haar laatste single "Droom van werkelijkheid" werd een hit. In 2008 stond de single maar liefst 6 weken in de Mega Top 100. De single werd door radio stations als Radio NL, Radio Simone en Radio Continu grijsgedraaid en ook was Silvia regelmatig op tv te bewonderen.

Silvia Swart treedt veel in het land op. Als u tijd heeft moet u haar beslist eens gaan bewonderen. We hebben natuurlijk nog liever dat u artieste Silvia Swart zelf gaat boeken voor een optreden. U zult daar beslist geen spijt van krijgen!


 

Silvia Swart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Silvia Swart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Silvia Swart wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Silvia Swart. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Silvia Swart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.