Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Radio Veronica
Volledige prijslijst

Silverius boeken?

Wilt u Silverius huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Silverius vindt u op deze pagina.

Wilt u Silverius direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Silverius

In 1969 wordt in Amsterdam Silveer van Deinsen, beter bekend als DJ Silverius, geboren. Het dj'en zit hem al vanaf de lagere school in het bloed. Zo draait hij op klassenavonden, examenfeesten en maakt hij mixtapes voor veel van z'n vrienden, familie en buurtgenoten.

Vanaf 1989 gaat Silverius werken bij platenzaak Rhythm Import en vanaf dan gaat het hem voor de wind. Hij draait op verschillende swingbeatfeesten door heel Nederland. Daarnaast laat house hem ook niet ongemoeid en draait hij met onder anderen Erick-E op verschillende afterparties.

In 1993 begint Silverius met produceren en richt hij zijn eigen bedrijf Hush 'n Rush Productions op. Ook brengt hij in dat jaar zijn eerste plaat uit, genaamd 'Rising'. Daarnaast werkt hij voor verschillende platenmaatschappijen. In eerste instantie wordt hij binnengehaald door Dureco, waar hij werkt als remixer, labelmanager en A&R manager. In 1997 doet hij de overstap naar EMI music. Als creative manager haalt hij daar sterren binnen als E-life, Erick-E, Postmen, Svenson en Gielen, Sander Kleinenberg, Extince en Def Rhymz.

Ondanks het enorm drukke schema van Silverius maakt hij nog steeds tijd vrij voor zijn passie: het dj'en. Eind jaren '90 draait hij regelmatig voor MTV als resident van de chill out op Climax-parties. In de jaren daarna draait hij als resident op de MTV Extreme-feesten en ook in Amsterdamse clubs als Marcanti, Sol, Odeon en Sinners staat hij regelmatig achter de draaitafels.

Maar ook op mixgebied presteert DJ Silverius het nodige. Zo was hij samen met DJ Rob Boskamp verantwoordelijk voor de Club Flavours-mix op 3 FM bij Ruud de Wild en mixt hij de 'Powergrooves' van Rob Boskamp.

Bij Radio Veronica kun je elke zaterdag tussen 22.00 en 23.00 uur en tussen 01.00 en 02.00 uur genieten van de mixtechnieken van Silverius in 'Floorfillerz'!

Silverius boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Silverius zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Silverius wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Silverius. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Silverius te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.