Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 10 / Top 40 / 100 en Dance Classics
Volledige prijslijst

Silvan Stoet boeken?

Silvan Stoet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Silvan Stoet

Wilt u Silvan Stoet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Silvan Stoet

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor. Sinds 1996 gaat hij al op pad voor de Radio Veronica Drive-in Show.

Daarnaast was Silvan Stoet vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam voor de Staatsloterijshow. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato en vele anderen.

Silvan verzorgde als DJ de events voor bedrijven als Eneco, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz. Daarnaast hoor je hem als DJ bij Radio Veronica.

"Als geen ander voelt Silvan Stoet de juiste sfeer aan en weet hij van elk evenement een ongekend succes te maken."

Silvan Stoet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Silvan Stoet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Silvan Stoet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Silvan Stoet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Silvan Stoet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.