Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Silhouet knipster boeken?

Silhouet knipster boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Silhouet knipster

Wilt u Silhouet knipster direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Silhouet knipster

De silhouet knipster werkt voor grote bedrijven, tijdens personeelsavonden, congressen en andere feestelijke bijeenkomsten. Ze is in staat om in ca. 3-5 minuten een gelijkend en gedetailleerd silhouet uit de vrije hand te knippen. "Als een schaduw van uw spiegelbeeld".

Een vakkundig, stijlvol en persoonlijk cadeau, een tastbare herinnering.

De kunsten van de silhouetknipster  zijn niet alleen interessant voor de persoon die voor haar plaats neemt, maar ook voor de omstanders in dit een boeiend ontstaansproces.

Het proces oefent een grote aantrekkingskracht uit wat zich vertaald in grote groepen belangstellenden.

Het silhouet wordt in een stevige kunstof mapje aan de gast overhandigd om te zorgen dat deze herinnering lang bewaard blijft. 

Silhouet knipster boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Silhouet knipster zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Silhouet knipster wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Silhouet knipster. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Silhouet knipster te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.