Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Silent Disco boeken?

Silent Disco boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Silent Disco

Wilt u Silent Disco direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Silent Disco

The Silent Disco, oftwel de stille diso, is een hit in binnen en buitenland! Steeds meer grote festivals maken het tot onderdeel van de programmering. Ook op (bedrijfs)evenementen blijkt deze vorm van entertainment steeds meer het element van de avond te worden.

Feest op en rondom de dansvloer. Joelen, dansen en zingen op de vloer met een draadloze hoofdtelefoon en een DJ. Hilariteit en verbazing rondom de vloer. Het kan nog beter. 2 DJ meubels en 2 DJ's. Aan jou de keuze welke DJ je wilt horen.

Dit resulteert in verschillende dansritmes en veel spektakel.

Ideaal voor al uw (bedrijfs)evenementen: van 20 tot 200 personen!
 

Silent Disco boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Silent Disco zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Silent Disco wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Silent Disco. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Silent Disco te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.