Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.925,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Showtime Partyband boeken?

Showtime Partyband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Showtime Partyband

Wilt u Showtime Partyband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Showtime Partyband

Laat dit ogenschijnlijk jonge gezelschap u niet misleiden! Deze band staat al 10 jaar garant voor spontane, enthousiaste, maar vooral kwalitatief hoogstaande optredens door heel Europa. SHOW:TIME is een frisse wervelwind die van uw feest of event in no time een succes maakt. Met zowel ervaring op bedrijfsfeesten, in dancings, open-air manifestaties, begeleidingen van nationale en internationale artiesten als op bruiloften en privé-events heeft SHOW:TIME de perfecte bagage om zelfs het moeilijkste publiek op de dansvloer te krijgen.

Omringd door professionele licht- en geluidstechnici staat SHOW:TIME sterk in zijn schoenen op tal van evenementen. Deze mensen overlopen samen met u de verschillende mogelijkheden en leveren steeds weer maatwerk op elke locatie.

Aanvullend bij het "klassieke" orkestenrepertoire beschikt SHOW:TIME over een fris repertoire met dikwijls speelse arrangementen, afgewisseld met vlotte medleys die u keer op keer verrassend in de oren klinken. Via een easy listening set (indien gewenst) begint de band de avond kalm, om zo door middel van licht, geluid en verandering van kleding op te bouwen tot een schitterende climax.

 SHOW:TIME is tevens te boeken als 9-mansformatie (blazers & percussie) of als akoestisch duo/quartet.

Showtime Partyband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Showtime Partyband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Showtime Partyband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Showtime Partyband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Showtime Partyband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.