Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Showgirls of Magic boeken?

Showgirls of Magic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Showgirls of Magic

Wilt u Showgirls of Magic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Showgirls of Magic

Showgirls of Magic is een 20 minuten durende show, vol dans en onbegrijpelijke illusies.

In de show laten de Showgirls of Magic zien dat stoere illusies goed gecombineerd kunnen worden met humor! Zij laten elkaar op spectaculaire manier verschijnen, verdwijnen en verwisselen. Kernwoorden van de act zijn fun, dynamiek en originaliteit! Door de speelsheid van de show is deze geschikt voor jong en oud.

Showgirls of Magic Boeken?

Licht, geluid & podium kunnen desgewenst voor u verzorgd worden. Graag denken de Showgirls of Magic met u mee over een passende act voor uw evenement of bedrijfsfeest. De show kan geheel op maat en naar behoeften samen gesteld worden zoals bijvoorbeeld het extra laten verschijnen van een product of directeur in de act.

Showgirls of Magic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Showgirls of Magic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Showgirls of Magic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Showgirls of Magic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Showgirls of Magic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.