Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Show Me 90s boeken?

Show Me 90s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Show Me 90s

Wilt u Show Me 90s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Show Me 90s

Show Me 90s brengt de beste en stoerste hits van de jaren 90 in één verrassende, spetterende act. Een geweldige zanger, fantastische zangeres en explosieve dansers zorgen ervoor dat je weer even helemaal teruggaat in de tijd! Robin S, Run DMC, MC Hammer, Backstreet Boys, T-Spoon  en nog veel meer passeren de revue!

Show Me 90s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Show Me 90s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Show Me 90s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Show Me 90s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Show Me 90s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.