Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Shirma Rouse boeken?

Wilt u Shirma Rouse boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Shirma Rouse bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Shirma Rouse direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shirma Rouse

Shirma Rouse is 33 jaar en een grote naam in de muziekwereld. In Nederland is ze echter nog niet bekend als solo artiest. Ze woont nu in Rotterdam en heeft als backingvocalist met vele grote artiesten zoals, Anouk, Alain Clark en Candy Dulfer op het podium gestaan. Ze is geboren op Curaçao en heeft altijd al in de muziek gewerkt.

Shirma Rouse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shirma Rouse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shirma Rouse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shirma Rouse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shirma Rouse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.