Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Shimmer en Shine boeken?

Shimmer en Shine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shimmer en Shine

Wilt u Shimmer en Shine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shimmer en Shine

Shimmer en Shine is een dagelijks terugkerend en goed bekeken programma op Nickelodeon over 2 kleurrijke meisjes die wensen vervullen.

Shimmer en Shine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shimmer en Shine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shimmer en Shine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shimmer en Shine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shimmer en Shine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.