Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sherry Dyanne boeken?

Sherry Dyanne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sherry Dyanne

Wilt u Sherry Dyanne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sherry Dyanne

De Nederlandse zangeres Sherry Dyanne heeft haar tv-debuut gemaakt met een optreden in het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD). Presentator Matthijs van Nieuwkerk was onder de indruk van Sherry Dyanne: "De broeierige zwoele tijden van Billie Holiday en Dinah Washington lijken weergekeerd"... " In Nederland is ze nog onbekend, maar in India is ze dagelijks te horen op de televisie in een autocommercial."

Sherry Dyanne optreden bij DWDD


Nadat de redactie van DWDD Sherry Dyanne had zien optreden in Club Dauphine hebben zij haar direct uitgenodigd voor een live optreden in de show. De tot heden nog ongetekende artiest wist de studio te veranderen in een heuse vijftiger jaren jazz club.

Bekend in het buitenland


Naast haar bekendheid door de commercial voor het automodel Honda Jazz in India, is Sherry Dyanne een veelgevraagde artiest in Istanbul. Daar is zij al door een groter publiek ontvangen en wordt er regelmatig over haar geschreven in de media. Zij trad de afgelopen jaren voornamelijk solo op in Europa en de Verenigde Staten in onder andere Les Ottomans( Turkije), Camp Nou stadion(Barcelona), de Badcuyp(Amsterdam) en in de Bitterzoet (Amsterdam). Daarnaast heeft Sherry Dyanne het podium gedeeld met onder andere Michael Franti, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Leon Ware.

Debuutalbum ongetekend

De tot op heden ongetekend zangeres, werkt op dit moment aan haar debuutalbum en hoopt dit in 2010 uit te brengen.

 Stijl, en repertoire,


Tijdens een optreden van Sherry Dyanne vloeien in het repertoire heden en verleden harmonieus in elkaar over . Haar muzikale interpretatie geïnspireerd, door de muzikale sfeer van de beroemde “Cotton Club” van de jaren 30.

Sherry Dyanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sherry Dyanne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sherry Dyanne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sherry Dyanne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sherry Dyanne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.