Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Shelly Sterk boeken?

Shelly Sterk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shelly Sterk

Wilt u Shelly Sterk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shelly Sterk

Op het moment is Shelly Sterk werkzaam als presentatrice bij de programma’s Shownieuws (SBS6) en Marktplaats (SBS6). In februari 2018 maakte zij de overstap van RTL naar SBS.

Eerder was Shelly verslaggever bij RTL Boulevard en presentator bij Galileo (RTL5). Ook deed zij mee aan Expeditie Robinson 2017 en behaalde ze de halve finale. In 2018 is Shelly uitgeroepen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland.

Ook presenteert Shelly Sterk regelmatig events en is zij te boeken als dagvoorzitter.

Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht en de filmacademie in New York start Shelly Sterk haar eigen productiehuis, Sterk Media. Hiermee richt ze zich op het maken van bedrijfsvideo’s. Na een wereldreis te hebben gemaakt wordt zij op 22-jarige leeftijd toegelaten tot BNN University. Hier maakt zij kennis met het presenteren van televisieprogramma’s. Ze vervolgt haar loopbaan onder andere bij Powned, GeenStijl, Veronica en de KRO-NCRV.

Shelly Sterk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shelly Sterk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shelly Sterk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shelly Sterk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shelly Sterk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.