Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

SHE! boeken?

SHE! boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SHE!

Wilt u SHE! direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie SHE!

SHE! Vijf meiden, één taak; keer op keer de tent op zn kop!
SHE! is de nieuwe livesensatie van Nederland en brengt je op hoog niveau hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow. Muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je kijkt naar een show van een energieke band ondergedompeld in een gelikte lichtshow en special effects. Deze dames zijn klaar om iedereen alle hoeken van de feesttent te laten zien. Geen tent? Geen probleem! Ook met zalen, pleinen en festivals kan deze band op topniveau uit de voeten!
SHE! is HERE!

SHE! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over SHE! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over SHE! wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van SHE!. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over SHE! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.