Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Zangeres Paul Elstak hits / Incl. MC & 2 danseressen
Volledige prijslijst

Shaydie boeken?

Shaydie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shaydie

Wilt u Shaydie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shaydie

Iedereen zal het zich nog herinneren als de dag van gisteren: de happy hardcore tijd in de jaren 90. Deze typische sound domineerde jarenlang de Nederlandse dance scene met artiesten als Charly Lownoise & Menthal Theo, Nakatomi en Dune. De persoon die echter als eerste bij je op zal komen is uiteraard DJ Paul Elstak die met zijn Shaydie hit na hit wist te scoren in binnen- en buitenland.

Met alleen al de intro’s van hits als Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky en Luv U More waan je je weer even in die tijd die allang afgesloten leek te zijn. Maar niks is minder waar! Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak is terug en HOE… Voor veel mensen is deze power dame uitgegroeid tot een heuse legende.  Vanaf midden juni zal zij het publiek in de Nederlandse discotheken weer mee terugnemen naar de nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën. 

Met haar originele formatie van MC en danseressen zal zij je deze vrolijke tijd laten herbeleven met een spetterende en energieke show van maar liefst 30 minuten!

Shaydie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shaydie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shaydie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shaydie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shaydie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.