Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Shaun het Schaap boeken?

Shaun het Schaap boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shaun het Schaap

Wilt u Shaun het Schaap direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shaun het Schaap

Shaun het Schaap is een Stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland.

Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont.

Overal waar Shaun het Schaapo verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in de rij om hun TV-held in het echt te ontmoeten.

Tijdens zo'n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Shaun het Schaap, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.

Shaun het Schaap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shaun het Schaap zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shaun het Schaap wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shaun het Schaap. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shaun het Schaap te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.