Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Shaun het Schaap boeken?

Shaun het Schaap boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shaun het Schaap

Wilt u Shaun het Schaap direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shaun het Schaap

Shaun is een jong, intelligent schaap dat iedere keer kleine avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont. Shaun is geen kuddedier, zoals de andere schapen en komt hierdoor regelmatig in bijzondere situaties terecht, samen met Timmy, het kleinste schaap van de kudde of met de boerderijhond Bitzer.

De geanimeerde stop-motion serie is al jaren een hit op televisie, in de bioscoop en nu ook op ieder evenement.

Shaun het Schaap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shaun het Schaap zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shaun het Schaap wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shaun het Schaap. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shaun het Schaap te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.