Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Shary-an boeken?

Shary-an boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Shary-an

Wilt u Shary-an direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Shary-an

Shary-An brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale. Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst SharyAn met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft de 24jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book.

Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass. Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. En dat is goed gelukt! Sinds begin 2016 laat SharyAnn weer wekelijks van zich horen in Carlo’s TV Café op RTL4 en heeft ze onlangs haar nieuwe single Summer of My Life uitgebracht.

Boekingen Shary-An

Shary An geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio met haar nieuwe single. Zo is Summer of My Life op Radio 2 uitgeroepen tot Topsong en wordt ze regelmatig gedraaid op Radio538, 3FM, Veronica, 100% NL, Radio Decibel en Radio 1. “ Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als SharyAn in de Nederlandse charts” ( Giel Beelen 3FM)

De energieke SharyAn is klaar om te knallen. De single ‘Summer Of My Life’ is slechts een startschot!

Shary-an boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Shary-an zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Shary-an wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Shary-an. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Shary-an te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.