Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sharon Kips boeken?

Sharon Kips boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sharon Kips

Wilt u Sharon Kips direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sharon Kips

Sharon Kips (Biddinghuizen, 17 november 1983) is een Nederlandse zangeres die bekendheid verwierf als winnaar van het RTL4-programma X Factor.

Tijdens een concert op het Flevofestival in 2003 zong ze in de band van gospelzanger Kees Kraayenoord. Van dit concert werd een live-album uitgebracht (This is my cry), waarop Sharon ook te horen is. In 2006 nam ze deel aan het Flevolands Songfestival, een onderdeel van de Meerpaaldagen in Dronten. Op 14 augustus 2006 won ze deze zangwedstrijd.

Eind 2006 en begin 2007 was Sharon deelneemster aan de talentenjacht X Factor. In dit televisieprogramma drong ze door tot de laatste tien kandidaten, hetgeen betekende dat ze 30 december 2006 haar opwachting maakte in de eerste van een serie 'live shows'. Op 24 februari 2007 won ze, met een meerderheid van 75% van de stemmen, de finale van Richy Brown, waarmee ze een platencontract won. Een week later kwam haar debuutsingle Heartbreak away binnen op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten.

De opvolger van haar eerste hit, Heaven knows, evenaart het succes vooralsnog niet. De single blijft steken in de Tipparade. Eind mei kwam haar debuutalbum 10 uit, en werd het eerste album dat niet op nummer 1 binnen kwam van een winnaar van een Nederlandse talentenjacht. Qua hitsucces is Sharon Kips tot nu toe een eendagsvlieg gebleken.

In juni 2007 trad ze op tijdens de EO-jongerendag, net als de meidengroep X6, die met haar in de halve finale van X factor had gestaan.

Sharon Kips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sharon Kips zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sharon Kips wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sharon Kips. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sharon Kips te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.