Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sevn Alias boeken?

Sevn Alias boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sevn Alias

Wilt u Sevn Alias direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sevn Alias

Sevn Alias is nog een jonge gast, maar heeft er al wat jaartjes op zitten. Vroeger stond Sevn Alias in Amsterdam bekend als Odje iemand die muziek maakte, nog niet echt als een ‘rapper’. Later is hij naar Almere verhuisd. In die tijd tekende hij bij het Rotterdamse label Rotterdam Airlines.

Odje begon clips te droppen en veranderde hij zijn naam naar Sevn Alias en dat heeft goed voor hem uitgepakt. Hij meette zich een andere stijl aan. Zijn doorbraak begon bij de video voor ‘Mrowen’, daar pakte hij heel veel views mee. Mensen riepen al dat hij het gaat maken.

Boekingen van Sevn Alias

Hierna deed Sevn Alias 101Barz en ook die deed het heel goed en van de zomersessies is die van hem het best bekeken. Hij doet veel featurings, met Frenna en D-Double. Zijn eerste echte mixtape dropte hij nog voor z’n 101Barz, namelijk ‘Twenty Four Sevn’. Je ziet dat mensen het waarderen als iemand een mixtape uitbrengt en niet steeds alleen maar losse tracks.

Sevn Alias boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sevn Alias zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sevn Alias wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sevn Alias. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sevn Alias te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.