Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sesamstraat boeken?

Sesamstraat boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sesamstraat

Wilt u Sesamstraat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sesamstraat

Sesamstraat, wie is er heden ten dage niet mee opgegroeit ?

Sesamstraat is nu ook te boeken voor optredens in het land. De show bestaat buiten Pino & Tommie uit Bert & Ernie en Elmo. Verder word de gehele show gepresenteerd door een goed gezinde presentator.

Sesamstraat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sesamstraat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sesamstraat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sesamstraat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sesamstraat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.