Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sesam Sensation boeken?

Sesam Sensation boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sesam Sensation

Wilt u Sesam Sensation direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sesam Sensation

Sesam Sensation werd in 1974 opgericht in West-Friesland. Inmiddels bestaat de band dus meer dan 40 jaar. De band maakte in de loop der jaren verschillende veranderingen in de samenstelling door. Inmiddels heeft Sesam Sensation meer dan 5000 shows op haar naam staan alsmede 2 felbegeerde muziekprijzen waarvan één voor de meeste geboekte band van Nederland! Een hoogtepunt van de band was de theatertour “TOP 40 LIVE” ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de Nederlandse Top40. De band speelde in deze tour de grote hits uit de “lijst der lijsten”.

In haar openbare optredens bewijst de band telkens weer dat de gekozen muzikale richting met veel medley’s overal een enorm succes is. Je ziet het terug aan de grote hoeveelheid feesttenten, kermissen en dorpsfeesten die al jaren achtereen Sesam Sensation programmeren. Dus Sesam Sensation én een kermis of dorpsfeest of feesttent? Een betere combi kan je niet krijgen!

Sesam Sensation ook voor bedrijfsfeesten

Sesam Sensation garandeert voor ieder bedrijfs event het hoogst haalbare resultaat. Het concept van Sesam Sensation staat garant voor een wervelende show. In combinatie met special effects maakt Sesam Sensation dan ook ieder event tot een ''A-Level-Event!''

Sesam Sensation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sesam Sensation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sesam Sensation wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sesam Sensation. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sesam Sensation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.