Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Senna Willems boeken?

Senna Willems boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Senna Willems

Wilt u Senna Willems direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Senna Willems

Senna Willems had al op jonge leeftijd een grote passie, een passie voor muziek. Ze begon bij een theaterkoor waar ze ervaringen op heeft gedaan voor kleine gezelschappen maar ook op grotere podia heeft ze opgetreden.

Van levenslied tot Soul en Pop

Senna Willems zingt graag levensliederen maar ook Duits-en-Engelstalig, soul en pop is geen probleem voor haar. Ze doet niets liever dan het al zingend het publiek vermaken.

We Want More

Een veel gehoorde kreet door artiesten is "We Want More", maar ook de titel van een TV programma van SBS 6. In 2021 is Senna tweede geworden in deze zangwedstrijd. Als bonus kreeg ze van jurylid Andre Hazes aangeboden om te komen zingen tijds "Holland Zingt Hazes" in Ziggo Dome. De Helmondse Senna zong in de finale een Nederlandstalige versie van het Spaanse nummer "El Triste"

Senna Willems boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Senna Willems zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Senna Willems wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Senna Willems. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Senna Willems te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.