Twilight Entertainment

     
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Finalist The Voice of Holland 2021
Volledige prijslijst

Sem Rozendaal boeken?

Sem Rozendaal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sem Rozendaal

Wilt u Sem Rozendaal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sem Rozendaal

Gewapend met een grote bos haar en opvallende kledingstijl blijft Sem Rozendaal niet onopgemerkt bij de coaches van The Voice of Holland. Tijdens The Voice Of Holland 2021 is Sem één van de finalisten, samen met de winnaar Dani van Velthoven, Nienke Fitters en Jasper Wever.

Blues, country of toch Rock `n Roll?

Sem is op vele gebieden nog zoekende naar wat hij precies wil. Zowel op muzikaal gebied als zijn vervolgstudie is hij er nog niet uit. Zo houdt hij qua muziek van blues en country, maar loopt ook niet weg voor een stevig blokje rock & roll. Met deze favorieten stijlen was het ook geen verrassing dan Sem Rozendaal koos voor Waylon als coach. Dat dit een goede keuze bleek wel uit het feit dan hij het tot de finales schopte.

Boekingen Sem Rozendaal

Ook andere kandidaten uit The Voice Of Holland zijn via Twilight Entertainment te boeken voor optredens.

Sem Rozendaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sem Rozendaal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sem Rozendaal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sem Rozendaal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sem Rozendaal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.