Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Irisch/Scottisch music
Volledige prijslijst

Scrum boeken?

Scrum boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Scrum

Wilt u Scrum direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Scrum

Scrum voert het publiek op een anderhalf uur durende powertrip mee door een eeuw “workersongs” (geïnspireerd door o.a.: The Dubliners, The Pogues, Flogging Molly en Dropkick Murphys). Scrum staat voor muzikaal vakmanschap en visueel spektakel, een werkelijk unieke ervaring. Scrum is zingen, springen, euforie, vrijheid en een snippertje weemoed in een pakkende mix van Schotse en Ierse traditionals en eigen werk.
Scrum is:
Skottie - Zang en mandoline, Marco - Bas en zang, Robin - Gitaar en zang,
JayP - Gitaar en mandoline, Barney - Bagpipe en tinwhistle, Ossie - Drums en zang

Scrum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Scrum zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Scrum wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Scrum. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Scrum te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.