Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Scrooge boeken?

Scrooge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Scrooge

Wilt u Scrooge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Scrooge

Ebenezer Scrooge, de mopperaar en vrek uit het verhaal van Charles Dickens. Hij háát kerstmis. "Humbug" noemt hij het, waanzin. Komt graag bij u langs als u een kerstborrel of kerstbijeenkomst heeft. En als het gratis is, eet hij zeker een hapje mee. Want hij leeft sober en is ongelooflijk zuinig. De uitdrukking "het glas is halfvol" kent hij niet. Scrooge drinkt nl. niet. Hooguit water, want dat kost niks. Hij verbaast zich over de verkwisting en verspilling van de mensen. Hij helpt soms ook mee bij het uitdelen van kerstpakketten, want het is pretig uitdelen van een ander.

Hij kan soms het kerstverhaal vertellen: "A Christmas Carol". Het verhaal over Scrooge die in de nacht voor kerst bezocht wordt door drie geesten. Zij laten hem zien dat hij anders moet gaan leven.

Scrooge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Scrooge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Scrooge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Scrooge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Scrooge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.