Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Schorre Chef en MC Vals boeken?

Schorre Chef en MC Vals boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Schorre Chef en MC Vals

Wilt u Schorre Chef en MC Vals direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Schorre Chef en MC Vals

Voor Schorre Chef & MC Vals uit Eindhoven is het allemaal met een grote grap begonnen. Eind 2016 hebben zij voor de grap de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’ geschreven en uitgebracht. Dit nummer werd op social media razendsnel verspreid wat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés en een samenwerking met de PartyfrieX. Samen hebben zij toen het nummer ‘Ik Moet Zuipen!’ opnieuw uitgebracht. Dit nummer is inmiddels uitgeroepen tot beste feesthit van 2018 door BUMA NL!

Ik moet zuipen

Met ruim 10 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden. Wanneer Schorre Chef & MC Vals dit nummer zingen draait het barpersoneel overuren. Na ‘Ik Moet Zuipen!’ hebben Schorre Chef & MC Vals niet stil gezeten. Al snel volgde het nummer ‘Met Me Mee’. Met Carnaval 2018 brachten zij het nummer ‘Pakske Polonaise’ uit waar vele carnavalsvierders de polonaise op lopen. In de zomer van 2018 volgde het feestnummer ‘Alles kan!’. De carnavalsplaten van 2019 'Wie Laait Me Op?' en 'Nie Te Lauw zijn nu overal te beluisteren!

Schorre Chef & MC Vals bekend van


•    Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
•    Party Award Beste Feestsingle met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
•    Publieksprijs Lampegats Liedjesfist in 2017 en 2018
•    Hits o.a. Ik Moet Zuipen, Wie Laait Me Op, Pakske Polonaise en Niet Te Lauw

Schorre Chef en MC Vals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Schorre Chef en MC Vals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Schorre Chef en MC Vals wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Schorre Chef en MC Vals. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schorre Chef en MC Vals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.