Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Belgie € 995,-
Volledige prijslijst

Schorre Chef en MC Vals boeken?

Schorre Chef en MC Vals boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Schorre Chef en MC Vals

Wilt u Schorre Chef en MC Vals direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Schorre Chef en MC Vals

Voor Schorre Chef & MC Vals is het allemaal begonnen als een grote grap. Eind 2016 schreven zij, voor de grap, de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’. De single wordt vervolgens razendsnel verspreid via Social Media en dat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés. Schorre Chef & MC Vals besluiten het nummer nogmaals ui te brengen in samenwerking met de PartyfrieX. Inmiddels is het nummer door BUMA NL uitgeroepen tot beste feesthit van 2018! Met ruim 6 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden.

Schorre Chef & MC Vals hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. Al snel volgde singles als ‘Met Me Mee’ en ‘Pakske Polonaise’.  Vanaf carnaval 2018 tourt Feest DJ Gissa met zijn lichtgevende bierhelm standaard met de mannen mee. In de zomer van 2018 bracht het duo feestnummer ‘Alles kan!’ uit en op dit moment wordt er hard gewerkt aan een carnavalskraker voor 2019!

Schorre Chef en MC Vals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Schorre Chef en MC Vals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Schorre Chef en MC Vals wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Schorre Chef en MC Vals. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schorre Chef en MC Vals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.