Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Schluchtenkracher boeken?

Schluchtenkracher boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Schluchtenkracher

Wilt u Schluchtenkracher direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Schluchtenkracher

Sluchtenkracher is een enthousiaste driemansformatie, welke zich toegespitst heeft op Duitse Schlagers en Volksstümliche hits. "Fetzige Volksmusik mit Pepp" luidt hun motto, en dat is niet voor niks... Deze drie geoutileerde en enthousiaste muzikanten zetten in een mum van tijd de hele zaal op de kop. Naast gitaar en keyboard gebruikt de band de echte Steirische harmonica om nét dat echte Oktoberfest gevoel over te kunnen brengen.

Het repertoire van deze Duitse feestband bevat louter bekende hits; Duitse schlagers, Goldies uit de ZDF hitparade, Tirolse Volksmusik en uptempo Zillertaler meezingers! Eén ding is zeker: Het wordt Stimmung op elk Oktoberfest met de Schluchtenkracher!

Schluchtenkracher boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Schluchtenkracher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Schluchtenkracher wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Schluchtenkracher. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schluchtenkracher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.