Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saxy Mr S boeken?

Saxy Mr S boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saxy Mr S

Wilt u Saxy Mr S direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saxy Mr S

Ambitie, talent, looks en niet te vergeten energie zijn kenmerkende eigenschappen van Saxy Mr. S. Dé freestyle saxofonist die extreem groeiende is in het internationale club circuit. Het passionele geluid en de bijpassende uitstraling maken Saxy Mr. S. tot een waar kijk en luister plezier.

Saxy (voor vrienden) is resident van feesten als Hedkandi, Rocksteady, Soigné, Superstars, fierce angels, Gentlemen, Nightsafari, Only on the Beach, Sunday Deluxe, Dj La Ona & the Funky Flavours en XY.

Qua festivals speelde Saxy Mr. S. op Mysteryland (Bloomingdale stage, 12000 people), Extrema Outdoor (Main stage with Danny Howells and David Guetta, 45000 people!) en FFWD Parade (2006, 2007 en 2008 Eendrachtsplein, 100000 people!).

Saxy Mr. S. speelt graag elektronische muziek, omdat hij daar echt zijn ding op kan doen, maar voor de uitdaging jamt Saxy ook mee op stijlen als Funk, Jazz, Disco en zelfs hip hop. Ook neemt Saxy speciale aanvragen voor akoestische optredens in overweging.

Als producer heeft Saxy ook de nodige ervaring. U zag hem al in video’s van The Party Squad en Bobby Burns (from Holland) en hoorde hem op tracks en remixen van Defected en On Tha Floor. Saxy Mr. S. Werkt tevens nauw samen met Thomas Hensbroek, Dutchican Soul en Phonic Funk, een handvol talentvolle dj/producers.

Saxy Mr S boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saxy Mr S zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saxy Mr S wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saxy Mr S. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saxy Mr S te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.