Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saxofoniste Cece Noir boeken?

Saxofoniste Cece Noir boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saxofoniste Cece Noir

Wilt u Saxofoniste Cece Noir direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saxofoniste Cece Noir

Saxofoniste Cece Noir is al jaren actief in de muziek. Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ's, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg.

Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty en scherp randje. Het doel van Cece Noir is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80's, of op een romantische bruiloft met mooie balads.

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden zoals Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer. Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ's uit binnenen buitenland en heeft een nummer op het label Latin Lovers uitgebracht.

Saxofoniste Cece Noir boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saxofoniste Cece Noir zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saxofoniste Cece Noir wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saxofoniste Cece Noir. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saxofoniste Cece Noir te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.