Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saxofonist Melle boeken?

Saxofonist Melle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist Melle

Wilt u Saxofonist Melle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saxofonist Melle

Melle is een saxofonist die optreedt met een DJ en hierbij improviseert op House muziek.  Hij is begonnen met saxofoon spelen toen hij negen jaar oud was en speelt nu zo'n tien jaar lang saxofoon. Hij is ooit begonnen bij een fanfare maar is daarmee gestopt en wilde zijn eigen ding gaan doen. Op zijn zestiende heeft hij zichzelf het improviseren aangeleerd en is begonnen met optreden. In het begin trad hij op met DJ Roy Dee waar hij nog steeds regelmatig mee optreedt. Melle treedt sinds 2009 op met zijn sax en heeft in zijn korte carrière  al op grote feesten mogen staan met bekende namen.

Zo stond hij bv ook al een zomer in Chersonissos op Starbeach met Lucien Foort. Ook heeft hij in Chersonissos op Palm Beach, Nissos Beach, Aposelemis River, en vele andere Clubs opgetreden. Naast het saxofoon spelen is Melle ook producer en maakt Deep House tracks waarop hij te horen is met zijn saxofoon.

Saxofonist Melle is solo te boeken maar ook incl. dj of zangeres.

Saxofonist Melle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saxofonist Melle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saxofonist Melle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saxofonist Melle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saxofonist Melle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.