Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saxofonist Ijsbrand boeken?

Saxofonist Ijsbrand boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist Ijsbrand

Wilt u Saxofonist Ijsbrand direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saxofonist Ijsbrand

Saxofonist IJsbrand neemt je mee op een reis door avontuurlijke sounds en grooves. Hij doet dit zonder DJ, maar met zijn eigen unieke beats. De lounge beats  geven IJsbrand de ruimte om met zijn warme en enthousiaste spel steeds een nieuw verhaal te vertellen.

Deze act is meer dan lounge, het is de ultieme performance om een hele vrolijke en relaxte sfeer mee te creeren! IJsbrand heeft jarenlange ervaring als muzikant en weet de saxofoon als geen ander te bespelen. Een fantastische saxofonist welke op ieder feest of evenement goed tot zijn recht zal komen!

Saxofonist Ijsbrand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saxofonist Ijsbrand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saxofonist Ijsbrand wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saxofonist Ijsbrand. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saxofonist Ijsbrand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.