Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Saxofonist boeken?

Saxofonist boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist

Wilt u Saxofonist direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Saxofonist

Onze gepassioneerde saxofonist is op en top saxofonist die tijdens uw event, diner of receptie lekker in het gehoor liggende easy listening lounge brengt.

De saxofonist die improviseert binnen uiteenlopende stijlen en legt de nadruk op het krachtige indrukwekkende saxofoongeluid. Mede door zijn performance op de buhne en zijn hippe uitstraling is de saxofonist een sfeer verhogend element op uw bijeenkomst.

Tijdens uw diner, borrel of receptie wilt u een ongedwongen sfeer creëren waarbij uw gasten optimaal kunnen genieten van de avond. In combinatie met onze Lounge Dj speelt de saxofonist met de hippe lounge muziek mee.

De combinatie van een lounge Dj en saxofonist is een perfect stel op uw feest! 

Desgewenst verzorgen de  Dj en  Saxofonist een avondvullend programma waar uw gasten nadien nog lang over zullen naspreken.

Uiteraard word het geluidsvolume afgestemd op uw evenement en persoonlijke wensen.

Saxofonist boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Saxofonist zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Saxofonist wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Saxofonist. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Saxofonist te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.