Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: INcl. 2 danseressen
Volledige prijslijst

Savanna boeken?

Savanna boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Savanna

Wilt u Savanna direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Savanna

Het zingen zit Savanna van kinds af aan in het bloed! Als peuter van 4 en Big Fan van K3, neemt dit zodanig vormen aan, dat zij op 8 jarige leeftijd, samen met haar broer, meedeed aan het Karaoke onderdeel, van het populaire TV programma “In De Wereld Van K3”, van Studio 100! Na, van dit avontuur te hebben mogen geproefd, smaakte dit alles voor Savanna naar meer! In de jaren 2005, 2006 en 2007 deed zij mee aan het “Junior Eurovisie Songfestival” (AVRO), waarvan zij in 2006 één van de 12 halve finaliste werd, met haar zelf geschreven liedje “Als Een Roos”. Een jaar later bracht zij, samen met  “Omroep Max”, “Als Een Roos” uit op single, voor het goede doel “Max Maakt Mogelijk”! In 2 afleveringen van “Max Maakt Mogelijk” werd Savanna bij dit gehele proces, met de camera gevolgd. Is zij te gast in het TV programma “Max & Loretta” (Loretta Schrijvers) en trad zij op, tijdens “Maak De Droom Waar”, voor 14.000 man publiek!

Na dit alles, kwam het voor Savanna allemaal in een stroomversnelling! Al snel verscheen  haar de 2e single “Geen Kind Meer”. En nam zij deel aan verschillende audities, zoals oa: “Bijna Beroemd” (NCRV) “So You Wanna Be A Popstar”, “Hollands Got Talent” ect.Met haar 3e single “Niet Voorbij” bestormde Savanna weken lang de hitlijsten! Zo scoort ze met “Niet Voorbij” een dikke “Single Top 100” hit en een “Sterren.nl Top 20” hit (TROS), tevens “Sterren.nl Top 1000” hit van 2009! Later verscheen van “Niet Voorbij” ook een Remix-Single! Savanna doorloopt verschillende leerscholen. Bij  Laura Vlasblom (ex-Frizzle Sizzle, Stemactrice Disneyfilms) en Inge Iepenburg (Martine Hafkamp GTST) volgde zij oa performance en acteerlessen. En Volgde verschillende zangopleidingen, waaronder bij Ellen Eeftink (Idols 2005) Vocal Coach van oa Idols, X-Factor, Hollands Got Talent! Tussendoor brengt Savanna haar 4e single “Vlinders” uit!

Savanna boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Savanna zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Savanna wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Savanna. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Savanna te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.