Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 90 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sash boeken?

Sash boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sash

Wilt u Sash direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sash

Eén van de grootste succesverhalen uit de muziekgeschiedenis van Duitsland: SASH! De discografie van deze Duitse dj/producer is meer dan indrukwekkend. Zijn hits bereikten eind jaren ’90 niet alleen de hoogste regionen van de Europese hitlijsten, maar ook in de VS, Nieuw Zeeland, Australië en Japan was SASH niet weg te denken uit de charts!

Wereldwijd verkocht SASH ongeveer 22 miljoen albums en daarnaast ontving hij meer dan 65 gouden en platina platen over de hele wereld. ‘Encore Une Fois’, ‘Ecuador’, ‘Stay’, ‘La Primavera’ en ‘Mysterious Times’ zijn slechts enkele voorbeelden van SASH-hits. Door de jaren heen werkte SASH onder meer samen met grote namen als Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman en Boy George.

In Engeland bereikte SASH maar liefst tien keer (!) de top 10 van de Official Singles Charts UK, waarvan vijf keer op #2. In de Verenigde Staten stond hij met diverse singles op #1 in de Billboard Hot 100 Dance Chart.

Sash boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sash zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sash wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sash. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sash te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.