Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sascha Visser boeken?

Sascha Visser boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sascha Visser

Wilt u Sascha Visser direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sascha Visser

Sascha Visser is een jonge enthousiaste acteur, die de meeste mensen herkennen van zijn rol in Onderweg naar morgen en TMF. Sascha is erg populair bij jongeren en een graag geziene gast op feesten.

Hij begon in 'Ben zo Terug' met een rol waarna het snel ging. Hij speelde drie seizoenen in de comedy-serie 'Oppassen' en kreeg daaropvolgend een rol in 'Kees & Co' voor twee seizoenen. Hij werd in de zomer van 2006 en 2007 verkozen tot 'Hunk' van Nederland door alle hitkrant lezers -en lezeressen.

Tijdens zijn een vaste rol in Onderweg naar morgen heeft Sascha tussendoor rollen gehad in Bergen Binnen, Spoorloos Verdwenen, film de Avondboot en hij was te horen in enkele reclamespots voor radio en tv.

Tijdens So You Wanna Be A Popstar kreeg hij landelijke bekendheid bij een nog groter publiek wat resulteerde in een vaste job bij TMF als VJ waar Sascha sinds 2008 werkzaam is.

Sascha is te boeken als DJ voor een optreden van 90 min. (commercieel / dance)

Sascha Visser boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sascha Visser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sascha Visser wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sascha Visser. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sascha Visser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.