Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: optreden incl. 2 dansers € 1495,-
Volledige prijslijst

Sarah en Julia boeken?

Sarah en Julia boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sarah en Julia

Wilt u Sarah en Julia direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sarah en Julia

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (16) en Julia Nauta (13) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Shrek en Hij gelooft in mij.

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het mede door henzelf geschreven nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Voor hun tweede single gingen de meiden een samenwerking aan met de bekende hitproducers Fluitsma & Van Tijn. De uptempo song Celebrate we’re young belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold (2014). Ook deze single werd geschreven door Fluitsma & Van Tijn, met Mark Erickson (de zoon van Van Tijn) als producer.

Jong als ze zijn, werken Sarah & Julia ook graag met jonge mensen in het creatieve proces rondom hun muziek. Zo heeft de 18-jarige Mischa Dols tot nu toe al hun videoclips geregisseerd, met camerawerk van de al even jonge en getalenteerde Jim Stuurman. En het artwork voor de single Gold is gefotografeerd door de 15-jarige Annegien Schilling, die met haar innovatieve fotobewerkingen op Instagram inmiddels ruim een half miljoen volgers heeft van over de hele wereld.

De nieuwste single van Sarah & Julia is een Nederlandstalig uitstapje getiteld Ik ben ik, jij bent jij. Het is de titelsong van de bioscoopfilm Jack bestelt een broertje, met onder meer Georgina Verbaan, Jelka van Houten en de 7-jarige Matsen Montsma in de hoofdrol. Met deze single scoorden Sarah & Julia begin 2015 hun derde nummer-1-hit in de Kids Top 20.

Sarah en Julia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sarah en Julia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sarah en Julia wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sarah en Julia. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sarah en Julia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.