Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sarah en Julia boeken?

Sarah en Julia boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sarah en Julia

Wilt u Sarah en Julia direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sarah en Julia

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (19) en Julia Nauta (16) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft In Mij.

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens brachten ze hun eigen singles uit. De uptempo song Celebrate We’re Young (2014) belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold (2014).

In 2015 kwam de bioscoopfilm Jack Bestelt Een Broertje uit en Sarah & Julia werden gevraagd de titelsong te zingen: Ik Ben Ik, Jij Bent Jij. Vervolgens brachten de meiden de single Something Wonderful uit. Deze stond in de zomer van 2015 tien weken lang op nummer 1 in de Kids Top 20.

In het najaar van 2015 brachten Sarah & Julia een single uit in samenwerking met tijdschrift Tina. Het nummer Here Come the Girls hebben de meiden voor het eerst live vertolkt tijdens het ongekend populaire meidenevenement Tina-dag.

Met alweer hun zesde nummer-1-hit in de Kids Top 20 voor de single Dance Like Nobody’s Watching, was ook 2016 een succesvol jaar voor Sarah & Julia. Vooral omdat ze in mei de allereerste Radio Disney Music Award wonnen voor Beste Nederlandse Act, waarmee ze de populaire Nederlandse boybands MainStreet en B-Brave achter zich lieten.

Begin 2017 hebben Sarah & Julia – als ‘Famous Friends’ van de War Child Kidsclub – de Kilimanjaro beklommen voor het goede doel. In maart kwam de nieuwe single van de meiden uit, getiteld Hoofd in de Wolken. Dit Nederlandstalige nummer – featuring Nigel Sean – werd speciaal geschreven voor de bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp. Het nummer heeft een recordaantal van 18 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20.

Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres zijn Sarah en Julia ook actief als actrice in tv-series en films. Zo was Julia recent te zien in Suspects (RTL), De Mannentester (KPN) en in de bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet. Sarah speelde tot nu toe rollen in onder meer SpangaS (NPO Zapp) en De Ludwigs (Nickelodeon) en ze is wereldwijd te zien in de serie The Lodge van Disney Channel, die in meer dan 120 landen wordt uitgezonden.

Sarah en Julia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sarah en Julia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sarah en Julia wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sarah en Julia. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sarah en Julia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.