Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sandro Silva boeken?

Sandro Silva boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sandro Silva

Wilt u Sandro Silva direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sandro Silva

Sandro Silva is een aanstormend Nederlands dj-talent. Hij begon in 2006 op zijn 15e met produceren en heeft inmiddels releases op New State Rec, Dim Mak’ Records and Laidback Luke’s Mixmash label.

Sandro Silva heeft zijn snelle ontwikkeling in de dance ook te danken aan Laidback Luke, die hem vanaf het begin heeft gecoacht en gesupport. Ook Tiësto ziet zijn talent en hij krijgt de kans om de zomer zijn repertoire te laten klinken op Tiësto’s festival Privilige Ibiza.

 
 

Sandro Silva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandro Silva zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandro Silva wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandro Silva. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandro Silva te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.