Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sandra Vanreys boeken?

Sandra Vanreys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sandra Vanreys

Wilt u Sandra Vanreys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sandra Vanreys

Sandra Vanreys is een allround artieste. Haar bekendheid verwierf ze in de country muziek.

Ruim 20 jaar buhne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. Met name het country-genre draagt zij een warm hart toe.

Inmiddels is zij door het Nederlandse country-publiek 8 maal uitgeroepen tot Nederlands nummer 1 country-zangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium country-zangeres van Nederland. Een unieke prestatie.

Naast de country heeft Sandra een allround repertoire opgebouwd bestaande uit; Bekende covers, Engelstalige popsongs, Rock & Roll songs, Duitstalige muziek en natuurlijk het bekende Countryrepertoire. Inzetbaar voor elk evenement, zij het een feesttent, bedrijfsfeest, gala , clubs etc., Sandra maakt van ieder feest een groot succes. Mede door haar enthousiasme, uistraling en bühne ervaring is Sandra Vanreys de juiste keuze voor uw evenement. Sandra Vanreys is te boeken met diverse Show orkesten en solo met minidisc repertoire.

Sandra Vanreys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandra Vanreys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandra Vanreys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandra Vanreys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandra Vanreys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.