Twilight Entertainment

     
Sandra van Nieuwland uit TVOH boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: € 4.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 live muzikanten, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Sandra van Nieuwland boeken?

Wilt u Sandra van Nieuwland huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Sandra van Nieuwland vindt u op deze pagina.

Wilt u Sandra van Nieuwland direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland was de absolute sensatie van The Voice of Holland 2012, ook al moest ze de winst aan Leona laten. Dat neemt niet weg dat u Sandra van Nieuwland kunt boeken of huren voor een avond pure muziek, van kwaliteit zoals we dat kennen van de wereldsterren. Sandra komt uit Haarlem en is 35 jaar oud, waarmee ze een laatbloeier is die laat zien hoe het ook op die leeftijd nog uitstekend mogelijk is om een carrière op te bouwen. Sandra van Nieuwland zorgde er moeiteloos voor dat alle coaches zich omdraaiden en ging vervolgens met Trijntje Oosterhuis aan het werk om diverse topsingles in te zingen.

Groot aantal singles Sandra van Nieuwland

U kunt Sandra van Nieuwland boeken om het grote aantal hits dat ze al heeft gehad, of om het feit dat ze op zowel 1 als 2 (tegelijkertijd) in de Single top 100 heeft gestaan. Dit is nog nooit eerder vertoont, waardoor u Sandra van Nieuwland kunt huren voor een werkelijk heerlijke avond bol muziek. Met name de singles ‘Keep Your Head Up’ en ‘More’ zijn enorme successen geworden, maar ook met het meer recente ‘Hunter’ heeft zij hoge ogen gegooid.

Bent u benieuwd naar de prijs voor Sandra van Nieuwland? Bekijk deze direct en boek haar voor een heerlijke avond vol muziek. Sandra van Nieuwland staat voor pure kwaliteit, terwijl de kosten niet eens enorm opgelopen zijn.

Sandra van Nieuwland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sandra van Nieuwland zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sandra van Nieuwland wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sandra van Nieuwland. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sandra van Nieuwland te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.